Vanuit ons kantoor in Roermond of elders op locatie waar onze expertise ook nodig is, helpen we merken vooruit. We werken in kleine creatieve teams samen met vakspecialisten om doeltreffende oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten.

idn-bg

Onze aanpak

Wij geloven dat een merk altijd een duidelijk en eigen karakter moet tonen. Dit gevoel moet je uitstralen bij alles wat je doet. Zo zijn de kernwaarden, merkbeloften, waarom, hoe en wat, allemaal heel belangrijke onderdelen. Het is cruciaal dat je weet wie je bent en wat je doel is. Maar waar het eigenlijk allemaal op neerkomt, is de merkperceptie.

Ervaart uw publiek uw merk zoals u het bedoeld heeft?

Alles wat een merk doet - van marketing tot klantenservice en van IT tot reclame - maakt deel uit van de klantervaring. Om een geloofwaardige merkervaring te bieden, moet het zijn identiteit leven en ademen. En juist dat is waar bij ons kracht ligt en waar wij om de hoek komen kijken.

We creëren de visuals, de stem en het gedrag van een merk tot in het kleinste detail. Wij laten een merk op een duidelijke en logische manier communiceren, wanneer en waar het merk de klant ontmoet.

Onze diensten

Ontdek
- Briefing & debriefing
- Analyse & onderzoek
- Creatieve strategie
- Concept

Design
- Identity design
- Digital design
- Motion design
- Merchandise design

Creatie
- Design creatie (print)
- Digitale creatie (scherm)
- Brandbook
- Signage

idn-logo-black

contact

+31 (0)6 52 09 53 48
info@identitynow.nl
identitynow.nl

bezoekadres

Kapellerlaan 235
6045 AG Roermond
Nederland