Vanuit ons kantoor in Roermond of elders waar onze expertise ook nodig is, helpen we merken vooruit. We werken in kleine creatieve teams en co-creëren wij samen verschillende specialisten om doeltreffende ontwerp oplossingen te ontwikkelen.

Onze aanpak

Wij geloven dat een merk altijd een duidelijk en eigen karakter moet tonen. Dit gevoel moet je uitstralen bij alles wat je doet. De kernwaarden, merkbeloften, waarom, hoe en wat, zijn natuurlijk allemaal heel belangrijke onderdelen. Het is cruciaal dat je weet wie je bent en wat je doel is. Maar waar het eigenlijk allemaal op neerkomt, is de merkperceptie. Ervaart uw publiek uw merk zoals u het bedoeld heeft?

Alles wat een merk doet - van marketing tot klantenservice en van IT tot reclame - maakt deel uit van het vormgeven van de klantervaring. Om een geloofwaardige merkervaring te bieden, moet het zijn identiteit leven en ademen en dat is waar wij om de hoek komen kijken. We creëren de visuals, de stem en het gedrag van een merk tot in het kleinste detail, zodat het merk op een logische manier communiceert, wanneer en waar het merk de klant ontmoet.

idn-logo-black

contact

+31 (0)6 52 09 53 48
info@identitynow.nl
identitynow.nl

bezoekadres

Kapellerlaan 235
6045 AG Roermond
Nederland